X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wij helpen je met een groene en gezonde leefstijl
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Bekijk de beebox

BOX Extra

bio maaltijden & extra's

Extra lekker, deze royale box vol verse biologische groenten, vlees of vis en zuivel. Gegarandeerd dat jij tenminste 3 avonden gezond en gevarieerd eet. En met het Hollands brood, sap, eieren en fruit geniet jij ook tijdens je ontbijt en lunch van de beebox.

vanaf 45,00 Bekijk

BOX Maaltijden

bio maaltijden

Nadenken over wat je vanavond gaat eten hoeft niet meer met de biologische maaltijdbox. Want alle ingrediënten voor een gevarieerde, gezonde en vooral lekkere maaltijd zitten in de box. Heb jij meer tijd om te genieten.

vanaf 39,00 Bekijk

Box Eenpersoons

bio maaltijden & meer

Een box vol lekkers speciaal voor de kleine huishoudens. Hiermee ben je wekelijks voorzien van drie gezonde bio maaltijden én extra producten als kaas, brood, sap, eieren en fruit. Lekker en makkelijk voor je ontbijt of lunch.

vanaf 39,00 Bekijk

BOX Leefstijl

bio koolhydraatarm

Gezond, gevarieerd én koolhydraatarm eten kan heel makkelijk met deze bio box. Met verantwoorde recepten die precies bij jouw leefstijl passen. Hoef jij daar niet meer over na te denken.

vanaf 41,00 Bekijk

BOX Leefstijl

bio vegetarisch

Met de vegetarische maaltijdbox van beebox eet je lekker, gezond én verantwoord. De box zit vol met biologische groenten, plantaardige vleesvervangers en zuivel. En natuurlijk de heerlijkste vegetarische recepten.

vanaf 39,00 Bekijk

BOX Basis Vers

bio producten

Deze box biedt een lekkere basis aan verse gezonde producten voor vier dagen. Het is geen maaltijdenbox met recepten, maar een box vol biologische groenten, fruit, brood, sap en eieren.

vanaf 39,00 Bekijk