X

Waarom beebox

X

Nieuwsbrief

wij helpen je met een groene en gezonde leefstijl
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Als je een biologische maaltijdbox van beebox ontvangt, krijg je meteen een goed verhaal cadeau. De producten in de beebox zijn biologisch en zoveel mogelijk afkomstig van Nederlandse boeren. Dus je eet lekker, gezond én groen. Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat je eet, daarom vertelt beebox je bij elke biobox waar de ingrediënten precies vandaan komen. En weet je niet wat je met een romanesco of een witlof aan moet? Onze beebox-chef deelt elke week zijn beste recepten met je. Handig én duurzaam, want je eet met de seizoenen mee. We hebben verschillende soorten beeboxen, dus ook voor jouw huishouden zit er een geschikte box bij. Bekijk hier alle boxen.

beebox is biologisch

Voor de maaltijdbox van beebox kiezen we voor de beste biologische ingrediënten. Omdat we de boeren met wie we samenwerken kennen, weten we precies welke weg de producten van beebox bewandelen voor ze bij jou op je bord belanden. Daarom zijn wij er bij beebox trots op dat we maar liefst 2 keurmerken: het EKO-keurmerk en het B Corp keurmerk mogen dragen. 

Van Nederlandse bodem

Alle producten uit de beebox komen rechtstreeks van de boer. Wij hebben persoonlijk contact met al onze boeren. We weten wat het er speelt bij onze boeren en kennen de producten die zij telen. Ook jij kunt dit wekelijks volgen. Via deze pagina zie je namelijk precies wat er deze week in de boxen zit en bij welke boer het vandaan komt. Wist je trouwens dat we in samenwerking met onze boeren producten telen speciaal voor onze boxen?

Leer de boeren kennen

Beebox wil jou als consument in contact brengen met de producent, de boer. Wij denken namelijk dat het goed is als jij en de boer elkaar een beetje beter leren kennen. Want we zijn ervan overtuigd dat alle bijzondere biologische producten, die wij hier in kassen, op akkers en in boomgaarden hebben groeien jou nog beter smaken, als je weet waar ze vandaan komen. De inbreng van de boeren nemen we heel serieus. Sterker nog: beebox vormt een coöperatie met ze. Via onze website, social media en nieuwsbrief delen we de verhalen van onze boeren met jou.

Eerlijke Prijs

Met de maaltijdbox van beebox ben je niet duurder uit dan wanneer je biologische producten in de supermarkt zou kopen. Hoe dat kan? We kopen de producten rechtstreeks in bij de boeren, en bezorgen ze bij jou thuis. Daardoor kunnen we prijs voor de biologische box betaalbaar houden, en tegelijkertijd de boeren een eerlijke prijs betalen. En omdat beebox scherp geprijsd wil blijven, checken we wekelijks de prijzen voor bioproducten in de supermarkt. Wil je weten wat onze maaltijdboxen kosten? Bekijk hier een overzicht van onze beeboxen.

Persoonlijke Service

Beeboxen, dat doen we samen. Wij als beebox, jij als consument, de boeren en.. jouw persoonlijke beeboxer. Bij hem of haar kunt jij terecht met al jouw vragen. Jouw beeboxer kent de boeren die je maaltijdbox gevuld hebben, en staat altijd open voor jouw suggesties. Wil je weten wie in jouw regio het aanspreekpunt is? Maak kennis met onze beeboxers.